Menu
Το καλάθι μου

Όροι χρήσης

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου μας, πατώντας εδώ.

Ποιοι είμαστε
​​Η σελίδα αυτή tokalathimou.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ASTROTECH E.E και τελεί υπό τη διαχείρισή της. Εδρεύουμε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στη διεύθυνση: Υπαπαντής 54, Πειραιάς, ΤΚ 18546, με ΑΦΜ 802217769, ΔΟΥ Ε' Πειραιά και αριθμό ΓΕΜΗ 172337308000. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

1) μέσω ταχυδρομείου,στην παραπάνω διεύθυνση
2) χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας
3) τηλεφωνικά, στον αριθμό 211 0156956
4) μέσω email στο: [email protected]

Το κατάστημα λαμβάνει κάθε προσήκον μέτρο έτσι ώστε οι πληροφορίες και τα στοιχεία (τίτλοι, περιγραφές, χαρακτηριστικά) που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα του να είναι πλήρης, ακριβή και αξιόπιστα. Το κατάστημα δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των ως άνω πληροφοριών και δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο και ανακριβή χαρακτήρα τους. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα του, να προσθέτει, τροποποιεί και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν χωρίς προειδοποίηση. Διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Η από μέρους σας πρόσβαση στην ιστοσελίδα του καταστήματος επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει τους όρους του παρόντος και συμφωνείται απόλυτα με αυτούς.
 Για κάθε διαφορά που απορρέει από τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ανάμεσα στο χρήστη και στο κατάστημα εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια.

Σύμβαση χρήσης
Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο τόπο αυτό. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας η του δικτύου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του δικτυακού τόπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), το λογότυπο και όλο το περιεχόμενο του δικτυακού αυτού τόπου (tokalathimou.gr) συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του δικτυακού αυτού τόπου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τ
α λογότυπα, εμπορικά σήματα, διακριτικά, ονομασίες προϊόντων, ονόματα εταιρειών και γραφικά τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητοβιομηχανιών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, αποτελούν δικά τους κατοχυρωμένα σήματα και δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία. Ορισμένα μηχανήματα ενδεχομένως να έχουν την δυνατότητα να δείξουν λογότυπα έναρξης (boot logos) ή wallpapers (ταπετσαρίες). Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα λογότυπα έναρξης (boot logos) ή άλλες φωτογραφίες ή wallpapers που ενδεχομένως να ορίστηκαν μετά την αγορά των μηχανημάτων από τους χρήστες. 

Περιορισμός ευθύνης
To tokalathimou.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To tokalathimou.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των απεικονίσεων ή των περιγραφών (τίτλους, τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ)  ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης δήλωσης ή άλλης πληροφορίας, που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. Ούτε επίσης εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή. Το tokalathimou.gr εγγυάται όμως πως τα σφάλματα και τα λάθη θα διορθώνονται άμεσα μόλις γίνονται αντιληπτά (αν εντοπίσετε κάποιο λάθος η παράληψη παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωση του). Επίσης ο παρών δικτυακός τόπος δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά, εντούτοις χρησιμοποιεί τους καλύτερους δυνατούς servers στον κόσμο για την προστασία από οποιασδήποτε μορφής ιούς.
 Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το tokalathimou.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του tokalathimou.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. 

Δεσμοί links προς άλλα sites
To tokalathimou.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.To tokalathimou.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Δεσμοί links προς το δίκτυο
"Δεσμοί" προς το Δίκτυο επιτρέπονται μόνο προς την κεντρική σελίδα του και όχι προς τις σελίδες που έχουν (ενδεχομένως) κωδικό πρόσβασης, εκτός αν υπάρχει αντίθετη ρητή συμφωνία μεταξύ του Δικτύου και του παραπέμποντα σε αυτό φορέα. Εξάλλου, οι "δεσμοί" αυτοί πρέπει να δημιουργούνται μόνο μέσω hyperlinks και όχι μέσω εικόνων.

Παροχή και χρήση email
Η διαδικασία παροχής και χρήσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης από το Δίκτυο προς τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών του διέπεται από τους όρους του παρόντος. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς παρακαλούμε να μην ενεργοποιήσει τη διαδικασία παροχής ηλεκτρονικής διεύθυνσης από το Δίκτυο.
Ο επισκέπτης / χρήστης, αφού υποβάλλει τα στοιχεία του πρέπει να επιλέξει στη συνέχεια ένα όνομα και ένα κωδικό πρόσβασης στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Ο κάτοχος της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχεται από το Δίκτυο είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση της και για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του και το Δίκτυο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φέρει ευθύνη για πράξεις που σχετίζονται με τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης από τον κάτοχο. Ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στο Δίκτυο οποιαδήποτε χρήση της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού.
Το Δίκτυο δεν ελέγχει το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους επισκέπτες / χρήστες μέσω της παρεχόμενης από το Δίκτυο ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Το Δίκτυο διατηρεί αρχείο με τις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και μπορεί να αποστέλλει μηνύματα ενημερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα στους κατόχους των ηλεκτρονικών διευθύνσεων εκτός εάν οι τελευταίοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.
Το Δίκτυο διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει κάποιο πρόσωπο από την παροχή ηλεκτρονικής διεύθυνσης ή να διακόπτει την παροχή αυτή σε περίπτωση παραβίασης των όρων του παρόντος.

Γεγονότα Ανωτέρας Βίας
Δεν θα είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας). Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον εύλογο έλεγχό μας και περιλαμβάνει συγκεκριμένα (αλλά όχι περιοριστικά) τα εξής:
1) Απεργίες, ανταπεργίες.
2) Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο.
3) Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή.
4) Αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.
5) Αδυναμία χρήσης των δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.
6) Πράξεις, διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί ή κυβερνητικοί περιορισμοί.
7) Κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς.
8) Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θεωρείται ότι αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.

Όροι εγγυήσεων και λοιποί όροι

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση με το παραστατικό αγοράς τους από τα επίσημα service της εκάστοτε αντιπροσωπείας τους. Για να καλυφτείτε από εγγύηση αποστέλλετε το προϊόν συνοδευόμενο από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς κατευθείαν στα επίσημα service αντιπροσωπείας προκείμενου να περάσει από τεχνικό έλεγχο. 

Η κακή λειτουργία του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση ή συντήρηση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, εγκατάσταση ή μεταποίηση ή επέμβαση στο εσωτερικό ή το λειτουργικό από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, βλάβη που προκλήθηκε από νερό, πτώση ή απρόσεκτη φύλαξη, βλάβη εξαιτίας ατυχημάτων ανωτέρας βίας, διαφορά ή πτώση τάσης ρεύματος κλπ.

Εφόσον διαπιστωθεί από το επίσημο service ότι η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα και όχι σε υπαιτιότητα του χρήστη, προχωράμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος ή σε πίστωση των χρημάτων για αγορά οποιοδήποτε άλλου (σε περίπτωση που το αγορασθέν προϊόν έχει εξαντληθεί).

Στην περίπτωση που η επισκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και το κόστος ελέγχου της συσκευής.

Στην περίπτωση αναίτιου ελέγχου κατά τον οποίο δεν διαπιστώνεται οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής, ο πελάτης χρεώνεται με το ελάχιστο κόστος τεχνικού ελέγχου καθώς και με τα κόστη μεταφοράς.

Για όλα τα προϊόντα ισχύουν οι όροι των εγγυήσεων που δίνουν οι εκάστοτε εισαγωγείς, προμηθευτές, έμποροι ή αντιπροσωπείες που τα εισήγαγαν στη χώρα μας. Η εγγύηση δεν καλύπτει προβλήματα που προέρχονται από κακή ή/και λανθασμένη χρήση του λογισμικού. Η εγγύηση δεν καλύπτει κινούμενα μέρη της συσκευής που επηρεάζονται από ανθρώπινες κινήσεις.

Στην περίπτωση που η βλάβη έχει προκληθεί από ακατάλληλες συνδέσεις ή γενικώς πλημμελή εγκατάσταση του μηχανήματος από µη εξειδικευμένο εγκαταστάτη, τότε το κόστος επισκευής συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και της εργασίας επιβαρύνει τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται και με το κόστος επιστροφής του προϊόντος σε περίπτωση που επιθυμεί αποστολή προς αυτόν και όχι παραλαβή από το κατάστημα μας.

Το ενδεχόμενο κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων (με courier, μεταφορική εταιρεία κτλ) επιβαρύνει το πελάτη, ενώ η αποστολή του προϊόντος προς το πελάτη σε περίπτωση που βρεθεί ελαττωματικό επιβαρύνει την εταιρεία μας. Το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων παραμένει δωρεάν εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να το παραδώσει στην έδρα μας ή στην έδρα που γίνεται ο τεχνικός έλεγχος.

Για την εξακρίβωση οποιουδήποτε προβλήματος λειτουργίας απαραίτητη είναι η κράτηση για τον έλεγχο του προϊόντος για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση το χρονικό διάστημα ελέγχου δεν θα ξεπερνά τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες. 

Η εγγύηση δεν καλύπτει την μεταφορά της συσκευής για επισκευή ή αντικατάσταση. Δεν ισχύει εγγύηση DOA στις οθόνες αυτοκινήτων, τους δέκτες τηλεόρασης και τους συναγερμούς. Για ελαττωματικά μέρη του προϊόντος δεν προβλέπεται αντικατάσταση αλλά επισκευή αυτής.

Όλα τα προϊόντα προορίζονται για Ελληνικά αυτοκίνητα, εισαγμένα επίσημα από τις Ελληνικές αντιπροσωπίες και μόνο. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για ασυμβατότητες που ενδέχεται να υπάρξουν σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής από τρίτες χώρες. Όλες οι εργοστασιακού τύπου οθόνες και τα παρελκόμενα τους (φίσες, αντάπτορες, πλαστικά μέρη, canbus κτλ) αφόρουν τις απλές βασικές εκδόσεις των αυτοκινήτων. Μοντέλα με εργοστασιακούς ενισχυτές ενδέχεται να χρειάζονται επιπλέον αντάπτορες ενεργοποίησης, οπτική ίνα, ειδικά καλώδια ή άλλα εξαρτήματα ανάλογα με την έκδοση, που αγοράζονται ξεχωριστά. Τα κουμπιά στις οθόνες μπορεί να διαφέρουν σε θέση ή ακόμα και να γράφουν διαφορετικό λεκτικό ανάλογα με την σειρά ή την εκάστοτε παρτίδα και σε καμία περίπτωση αυτό δεν συνιστά μείωση στις λειτουργίες ή τις ουσιαστικές δυνατότητες των μηχανημάτων. Οι πυρήνες ή/και οι εκδόσεις των λειτουργικών στις οθόνες ενδέχεται να είναι διαφορετικές από τα εκάστοτε skins, themes (θέματα) ή launchers που χρησιμοποιούνται σε αυτές, επιπροσθέτως, για την οπτική βελτίωση της εμφάνισης τους. Η εταιρεία μας δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για την εγκατάσταση των προιοντων, η οποία και πρέπει να γίνεται μόνο σε εξιδεικευμένους εγκαταστάτες ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου. Τα προϊόντα ενδεχομένως να μην ταιριάζουν ακριβώς ή/και να χρειαστούν ειδικές εργασίες εγκατάστασης ή παραμετροποίησης ανάλογα με την σειρά ή την έκδοση του αυτοκινήτου ή το εκάστοτε εργοστασιακό ηχοσύστημα του. Tα μενού των συσκευών μπορεί να διαφέρουν από τις φωτογραφίες. Εφαρμογές όπως MirrorLink, CarPlay ή Android Auto ενδεχομένως να μην υποστηρίζονται από όλα τα κινητά ανάλογα με την έκδοση και το λογισμικό αυτών. Οι εργοστασιακές κάμερες ή/και τα εργοστασιακά συστήματα καμερών 360 μοιρών δεν υποστηρίζονται από τις οθόνες. Η υποστήριξη των χειριστηρίων του τιμονιού περιορίζεται στα κουμπιά της αυξομείωσης της έντασης του ήχου και ενδέχεται να μην υποστηρίζει οποιοδήποτε άλλο κουμπί καθώς και οποιοδήποτε άλλο σύστημα ειναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ραδιόφωνο που αντικαθιστάται.

Σε περιπτώσεις ανταλλαγής μεταχειρισμένης ή εγκατεστημένης συσκευής που έχει αγοραστεί από το κατάστημα με άλλη καινούργια, υπάρχουν χρεώσεις τεχνικού ελέγχου ώστε να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργική κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος καθώς και απομείωση της τίμης της επιστρεφόμενης συσκευης καθώς και χρέωση ανταλλαγής και μεταφορικών. Oι επιστροφές που θα γίνονται δεκτές κατόπιν συμφωνίας θα πιστώνεται το 50% της αξίας του ποσού καθώς τα προϊόντα που επιστέφονται δεν θα προορίζονται για μεταπώληση αλλά μόνο για δειγματισμό. Σε κάθε περίπτωση το κατάστημα έχει την δυνατότητα να αρνηθεί την πράξη της ανταλλαγής η οποία και γίνεται μόνο σε εξαιρετικά μεμονωμένες περιπτώσεις.

Η ευθύνη της εγγυήτριας εταιρείας περιορίζεται αυστηρά και μόνο στη λειτουργία του εγγυημένου προϊόντος και δεν αναφέρεται καθόλου στην κάθε είδους χρήση του, κατά συνέπεια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημιά (άμεση, έμμεση ή επακόλουθη) προερχόμεν απο τη του μηχανήματος.

Εμπορική εγγύηση

Η εμπορική εγγύηση ισχύει μόνο αν η εγκατάσταση του προϊόντος πραγματοποιηθεί σε εξειδικευμένο (συνεργαζόμενο η μη) ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων από εξειδικευμένο εγκαταστάτη και αποδεικνύεται με τα νόμιμα παραστατικά εργασίας αυτού. Την λίστα με τα συνεργαζόμενα ηλεκτρολογεία μπορείτε να βρείτε σε ειδικό έντυπο που συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ή και από ανθρώπινη παράλειψη η λίστα δεν εσωκλείεται στην συσκευασία του προϊόντος μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή αυτής ηλεκτρονικά με e-mail, με το ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 211 0156956.

Για να ισχύσει η εμπορική εγγύηση θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον πελάτη το "έντυπο εγγύησης" που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και να αποσταλεί στην διεύθυνση: ToKalathiMou, Υπαπαντής 54, Πειραιάς, ΤΚ 18546,  εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ήμερων από την ημέρα αγοράς που αναγράφεται στην αποδειξη ή το τιμολόγιο.

Για να ισχύσει η εμπορική εγγύηση πρέπει επίσης να έχει συμπληρωθεί, υπογραφεί και σφραγιστεί από τον τεχνικό και τον πελάτη το "πιστοποιητικό εγκατάστασης" που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και να αποσταλεί μαζί με φωτοτυπία των νόμιμων φορολογικών παραστατικών εγκατάστασης στην διεύθυνση: ToKalathiMou, Υπαπαντής 54, Πειραιάς, ΤΚ 18546, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ήμερων από την ημέρα εγκατάστασης.

Η εμπορική παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες ή δυσλειτουργίες λόγω κακών συνθηκών μεταφοράς, ατυχημάτων, κακομεταχείρισης, λάθος χρήσης, λάθος εγκατάστασης, θεομηνίες, ανεπαρκή ή λάθος συντήρηση, κακής σύνδεσης, εγκατάσταση από μη εξειδικευμένο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίκληση της ισχύος της εμπορικής εγγύησης είναι η επίδειξη του πρωτοτύπου παραστατικού αγοράς. Ενδεχόμενη επισκευή ή αντικατάσταση μερών ή της ίδιας της συσκευής δεν παρατείνει τη διάρκεια της εγγύησης, η οποία συνεχίζει σε κάθε περίπτωση έως τη λήξη της.

Η διάρκεια της εκάστοτε εμπορικής εγγύησης αναγράφεται στην σελίδα με την πληροφορίες του κάθε προϊόντος.


Έξοδα μη παραλαβής

Εάν μετά την πάροδο 15 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση και αν η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Σαν αποτέλεσμα θα σας επιστρέψουμε την πληρωμή που λάβαμε από εσάς όσο το δυνατόν συντομότερα.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος Δικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Δικτύου και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το tokalathimou.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α.

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Το tokalathimou.gr παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Διαθεσιμότητα
Τα προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας θα είναι άμεσα παραδοτέα εντός των προκαθορισμένων ημερών παράδοσης. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στην αποθήκη μας και περιμένουμε να το παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας, θα υπάρχει η σχετική ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Εντούτοις, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμη και για προϊόντα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής του σχετικού προϊόντος από τον προμηθευτή μας και την παράδοσή του σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα  δε σας ικανοποιεί.

Ευθύνη
To tokalathimou.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση πάντως που υπάρξει κάποιο αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν στην παραγγελία σας ή δικό μας λάθος στις παραδιδόμενες ποσότητες, το tokalathimou.gr αναλαμβάνει την ευθύνη αποκοτάστασης με δικά του έξοδα αποστολής.
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, κίνδυνο, ευθύνη και έξοδα του αγοραστή. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας μέχρι την ολική εξόφληση τους.

Πολιτική Υπαναχώρησης - Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών σε προϊόν που αγοράσατε από το διαδίκτυο και παραλάβατε με αποστολή στο χώρο σας, επιστρέφοντας το στην ίδια κατάσταση με αυτή που το παραλάβατε. Υπαναχωρήσεις γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα καθ΄οιονδήποτε τρόπο, δεν έχουν υποστεί ουδεμία ζημιά ή φθορά τα ίδια ή η συσκευασία τους, συνοδεύονται από όλο το περιεχόμενο τους, δεν έχει παραβιαστεί ή φθαρεί οποιοδήποτε αυτοκόλλητο ασφαλείας που ενδεχομένως υπάρχει και συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο τους από το κατάστημα μας.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε γι' αυτό με μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. e-mail στο [email protected]) στέλνοντας συμπληρωμένο το έντυπο υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώΤο προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη, με την ταχυδρομική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Δεν επιστρέφονται δαπάνες αποστολής όταν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο αποστολής που σας προσφέρουμε. 

Δεν εφαρμόζεται το δικαίωμα υπαναχώρησης στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στην έδρα μας ή το προϊόν έχει παραληφθεί από αυτήν καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση όπως επίσης και για αγορές με τιμολόγιο καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν. 2251/1994), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται του δικαιώματος υπαναχώρησης. Το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, ζημιάς ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά του για την επιστροφή.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός του δικαιώματος της υπαναχώρησης, κατά την οποία η εταιρεία μας θελήσει να αποδεχθεί κάποια επιστροφή χωρίς να υπάρχει υποχρέωση μας για αυτό (όπως π.χ για την επιπλέον εξυπηρέτηση του πελάτη), δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο πίστωση του τιμήματος του προϊόντος (εκτός του συνόλου των μεταφορικών) στον λογαριασμό του πελάτη, ο οποίος και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μελλοντικά για να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο προϊόν θέλει από το κατάστημα μας και υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Διατηρούμε πάντοτε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την οποιαδήποτε επιστροφή εκτός του δικαιώματος υπαναχώρησης για τον οποιοδήποτε λόγο.

Εφόσον η παραγγελία έχει εκτελεσθεί εσφαλμένα, δηλαδή σας παραδόθηκε άλλο είδος ή ποσότητα από αυτό που παραγγείλατε έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε χωρίς επιβάρυνσή σας τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος ή της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί καθ΄οιονδήποτε τρόπο, να μην έχουν υποστεί ουδεμία ζημιά ή φθορά τα ίδια ή η συσκευασία τους, να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο τους και να γυρίσουν πίσω στην αρχική τους κατάσταση.

Μετάθεση κινδύνου και κυριότητα των προϊόντων
Η ευθύνη για την προϊόντα μετατίθεται σε εσάς από τη στιγμή που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στα χέρια σας με την ολοσχερή είσπραξη από την πλευρά μας όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής είτε με την παράδοσή τους (όπως ορίζεται παραπάνω) αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

Τιμή και πληρωμή
Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Ένα διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή. Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο οι ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες οι οποίες έχουν δρομολογηθεί προς αποστολή. 
Οι τιμές στο δικτυακό μας τόπο ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές των ίδιων προϊόντων στο φυσικο καταστημα λόγω των επιπλέον διαδυκτιακών μας εκπτώσεων. 

Ασφάλεια Συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με κρυπτογράφηση για μέγιστη ασφάλεια από τις εκάστοτε εταιρείες ηλεκτρονικών πληρωμών είτε μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

​Δίκαιο και Δικαιοδοσία
Η χρήση της ιστοσελίδας μας για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με την χρήση της ιστοσελίδας υπόκειται στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων. Αν σαν καταναλωτής θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να απευθύνετε τα παράπονά σας στέλνοντας μας email με στόχο μια εξωδικαστική διευθέτηση. Στο ίδιο πλαίσιο, αν η αγορά μεταξύ ημών έχει πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας, σας ενημερώνουμε, όπως επιτάσσει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 524/2013, ότι δικαιούσθε να αναζητήσετε την διευθέτηση της καταναλωτικής σας διαφοράς μαζί μας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εξωδικαστικής διευθέτησης.

​Πλήρης Συμφωνία
Οι παρόντες Όροι όπως και κάθε έγγραφο που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα μας και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας. Αμφότεροι εσείς και εμείς αναγνωρίζουμε ότι, ουδείς από εμάς βασίστηκε σε οποιαδήποτε δήλωση, δέσμευση ή υπόσχεση που τυχόν δόθηκε από το έτερο συμβαλλόμενο μέρος ή που υπονοήθηκε προφορικά ή γραπτά κατά τις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις. Διατηρούμε δε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων Όρων ανά πάσα στιγμή. Τη χρονική στιγμή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς ή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και Όρους μας, εκτός εάν απαιτείται η οποιαδήποτε τροποποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών, των Όρων μας ή της Πολιτική Προστασίας Απορρήτου να πραγματοποιείται δια νόμου ή κυβερνητικής αρχής.